• background

Kosten

Oog voor Detail

De kosten voor een begrafenis of een crematie zijn zeker een factor om rekening mee te houden.
Wij staan voor openheid en stellen altijd een voorlopige kostenbegroting op. De bedragen die op dat moment bekend zijn, staan dan ingevuld in de kostenbegroting. Van een aantal kosten, zoals bijvoorbeeld een advertentie in de krant, de inzet van een gastvrouw of de consumpties van een condoleance, wordt een schatting gegeven en achteraf met u op heldere wijze verrekend.
Over onze vaste werkzaamheden berekenen wij een basistarief.
De overige kosten zijn uiteraard sterk afhankelijk van de wensen en keuzen die u wilt realiseren. Zoals bijvoorbeeld de kosten voor een algemeen graf en een familiegraf. Misschien wilt u een aparte condoleance-avond, een uitgebreid afscheid met catering, volgauto's, een advertentie in een landelijk dagblad.

Iedere uitvaart zal daarom een uitvaart op maat zijn.
Ook verzorgen wij budgetuitvaarten.

U kunt met elke verzekering terecht bij Uitvaartonderneming Teylingen.
Van de polissen met een verzekerd geldbedrag wordt het bedrag rechtstreeks, aan u of aan ons, uitgekeerd. Hiermee kunt u, afhankelijk van de waarde, de uitvaart of een deel hiervan bekostigen.
Met een naturapolis kunt u ook contact opnemen met Uitvaartonderneming Teylingen.
U bent namelijk niet verplicht de uitvaartondernemer die u wordt aangeboden te accepteren.
In contact met de verzekeringsmaatschappij hoort u welk bedrag zij zullen uitkeren.
De maatschappij zal wel een bepaald bedrag (ledenkorting) in mindering brengen als u een uitvaartondernemer van uw keuze kiest. Houd altijd rekening met het feit, dat u alleen de standaardvoorzieningen van uw verzekering vergoed krijgt. Mocht u wensen hebben die buiten de standaardvoorzieningen vallen, dan zult u dit als extra posten op de eindfactuur terugvinden.
Het is de moeite waard om een kostenbegroting bij Uitvaartonderneming Teylingen aan te vragen als u overweegt voor ons te kiezen. Wij denken graag met u mee. Op uw verzoek kunnen wij eventuele polissen ook voor u innen of u hierin adviseren en ondersteunen.