• background

Over Ons

Hart & Ziel
Ankie Jochemsz

Heel bewust koos ik, met een zekere levenswijsheid en een 20-jarige werkervaring in de zorgsector, voor het uitvaartvak en stelde Jollie in oktober 2004 voor samen een uitvaartonderneming te starten in Teylingen. Een drukke tijd brak aan. Naast mijn baan als medisch secretaresse, volgde ik de vakopleiding en samen werkten we vele uren aan de uitwerking van onze plannen. Op 1 januari 2006 startten we ons bedrijf.
We zijn inmiddels 10 ½ jaar verder, een compagnon rijker en het gaat en voelt nog steeds goed. Het geeft veel voldoening om te werken op een manier, zoals wij dat willen, met voldoende persoonlijke aandacht en zorg voor de nabestaanden. Het ligt voor de hand dat ik dit heel graag doe in Teylingen (en omstreken) waar ik 30 jaar woonachtig ben en waar ik me thuis voel.

Wilma Bleeker

Vele jaren heb ik met plezier gewerkt op een reisbureau en vond ik het mooi om reizen op maat te verzorgen. Daarna heb ik mij jarenlang ingezet als vrijwilliger in een verzorgingshuis.
In 2008 moest ik door omstandigheden van baan veranderen en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe stap in mijn leven die bij mij zou passen.
Dit resulteerde in een opleiding als uitvaartbegeleider. Ik heb het Stivu vakdiploma Uitvaartverzorging gehaald. Gedurende dat jaar heb ik diverse stageperiodes gevolgd. Ook bij Uitvaartonderneming Teylingen. Het was een geweldige ervaring om hier te ontdekken dat de ingeslagen weg voor mij de juiste bleek te zijn. Vanaf juli 2009 ben ik derde vennoot geworden. Ik ervaar het keer op keer als een bijzonder voorrecht om nabestaanden bij te staan bij zo'n ingrijpende gebeurtenis als het verlies van een dierbare.

Willemijn Heijink

In 1996 kreeg ik de kans uitvaartbegeleider te worden bij de uitvaartonderneming in mijn geboortedorp in Gelderland. Ik had de vakopleiding gevolgd, stage gelopen en volgde mijn vader op.
Bevlogen en met passie heb ik mij altijd ingezet om families bij te staan en te inspireren.
Door wederzijds respect en vertrouwen konden mooie maar vooral persoonlijke uitvaarten ontstaan. Ik ervaar het als boeiend en een voorrecht dat ik inmiddels aan ontelbare uitvaarten mijn steentje heb kunnen bijdragen.
Veranderingen in mijn persoonlijk leven waren aanleiding hier in de regio te gaan wonen waarna ik al snel in contact werd gebracht met Uitvaartonderneming Teylingen.
Ik vond het verrassend te ontdekken dat onze visie en werkwijze naadloos op elkaar aansluiten.
De keuze om na het stoppen van Jollie in haar voetsporen te treden en met Ankie en Wilma te gaan samenwerken was dus niet moeilijk. Ik wil nog steeds graag mensen ondersteunen en inspireren door persoonlijke dienstverlening en zoals zij dat van Uitvaartonderneming Teylingen gewend zijn, zorgzaam en betrokken.