• background

Reviews

Adviserend & Stimulerend

"Wilma is een heel warm mens; ze was een zeer goede steun voor ons en heeft ons veel dingen aangereikt, wat ons erg goed heeft gedaan."

Ria van Staveren

"Na de dood van mijn vader kwamen we in een emotionele achtbaan terecht. Door de professionele, zorgzame en respectvolle aanpak van Willemijn hebben we mijn vader een mooi afscheid kunnen geven.Een enorme troost."

Familie Koppers

"Wij als directe familie van de overledene hebben de ondersteuning van Ankie Jochemsz als uiterst professioneel, maar ook zeer persoonlijk, respectvol en belangstellend ervaren. Er was, binnen de kaders die Ankie aangaf, meer dan genoeg ruimte om onze eigen invulling aan de uitvaart te geven. Wij hadden ruim vier jaar geleden, ook met Ankie, dezelfde ervaring bij de uitvaart van mijn vader. Niets dan lof van de hele familie."

Patrick Went

"Tijdens de voorbereiding en de uitvaart zijn we op een fijne manier begeleid door Wilma. Alle zaken werden zeer snel geregeld. We kunnen niet anders zeggen dan dat de persoonlijke begeleiding heeft bijgedragen aan een mooie uitvaart."

Familie Rewijk

"Willemijn Heijink is een fantastische vrouw die je goed begeleid en ons gezin heel erg goed heeft bijgestaan. Ze gaf mooie hints om de uitvaart alleen nog maar persoonlijker te maken."

Coby van Dam

"Klasse niets anders dan klasse! Petje af zeker bij deze heel aparte bijzondere omstandigheden. Niets was Ankie teveel. Over alles is super goed na- en meegedacht. Altijd konden we een beroep doen op haar, al was het nog zo vroeg of nog zo laat om met haar sparren. Alles maar dan ook echt alles was bespreekbaar. Ze is empathisch, meedenkend, ruimdenkend en perfectionistisch. Chapeau! Ik zou het bedrijf bij iedereen aanbevelen. Het is zeer prettig dat je ook steeds dezelfde persoon vanuit de onderneming hebt met de gehele voorbereiding en bij de uitvaart."

Anneke van Dam-van der Ploeg

"Dit was het beste afscheid dat wij onze vader hebben kunnen geven. Nogmaals alle dankbaarheid. Wilma was in één woord een zegen en een cadeau."

G.Lakeman

"We hebben al persoonlijk contact gehad, namens iedereen heb ik de waardering uitgesproken voor Willemijn en collega's. We hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen."

Floor Doing

"Hartelijk dank Ankie voor de liefdevolle aandacht! Je was voor ons de rots in de branding! Lieve groeten, Jopie."

Jopie Gravesteijn

"Door haar rustig en begripvol optreden hadden wij onmiddellijk een prettig en veilig gevoel bij haar. Zij is de hele periode, tot na de begrafenis, een baken voor ons geweest. Wij hebben volledig op haar kunnen steunen om alles zo goed mogelijk te kunnen regelen. Dankzij haar kennis, inzet en betrokkenheid hebben wij voor een heel persoonlijk en mooi afscheid kunnen zorgen. Een geweldige vrouw die wij dank verschuldigd zijn voor de manier waarop zij er voor ons was in die emotionele tijd."

Liesbeth Tomassen

"Wilma heeft ons op een zeer prettige en meelevende manier begeleid. Heeft ons niets opgedrongen en ons zelf steeds keuzes laten maken. Daarna was het altijd mogelijk om bij nader inzien wijzigingen aan te brengen."

Fam. Heemskerk

"Zeer prettig, persoonlijk contact in zware dagen. Ankie Jochemsz was in staat om ons op alle vlakken te adviseren en is zeer transparant op zakelijk gebied, zonder de menselijke maat te vergeten en zonder uit het oog te verliezen dat ze met mensen te maken heeft die emotioneel en fysiek door zwaar weer gaan."

Familie vd. Drift

"Heel erg prettige en zorgvuldige begeleiding, bereikbaar, attent, professioneel afstandelijk en toch betrokken. Helder in het meedenken, het geven van adviezen in een situatie waarin alle betrokkenen niet altijd hetzelfde beeld hebben bij een uitvaart. Een buitengewone steun bij zo'n ingrijpende gebeurtenis."

Mevrouw de Vries

"Wij hebben een hele goede, professionele maar ook warme en persoonlijke begeleiding gehad van Ankie, onze dank daarvoor is enorm."

Jet Galjema

"Wij hebben het contact, de aandacht, de zorg en tevens de begeleiding van onze wensen die vervuld zijn, naar een persoonlijke uitvaart, zeer op prijs gesteld."

Hester Kühn

"Zeer betrokken en altijd te bereiken om vragen te stellen.
Met veel aandacht voor persoonlijke wensen."

R. Berg

"Ankie Jochemsz was voor ons een uitvaartbegeleidster die vanaf het eerste gesprek de sfeer in ons gezin aanvoelde - inclusief de humor - en precies begreep wat voor ons belangrijk was.
Zeer integer heeft zij ons behoed voor onvolkomenheden, vrijgelaten waar dat kon en de goede kant op gemanoeuvreerd waar dat nodig was. Communicatie was fantastisch.
Wij kijken, mede dankzij Ankie, terug op een hel mooi en persoonlijk afscheid van onze vader."

Fam. Schlatmann

"Als je door de omstandigheden bij zo'n uitvaartondernemer terecht komt, heb je een lot uit de loterij. Niets was teveel, ze was er als we belden en had goede ideeën. Ze adviseerde wat we beter wel en niet konden doen i.v.m. het prijskaartje wat er aan vastzat. Ze heeft voor ons een onvergetelijke uitvaart van mijn vrouw verzorgd. Wilma, heel erg bedankt."

Ton en de Kids

"Helaas maar naar omstandigheden gelukkig hebben we meerdere malen met Ankie contact gehad. Helaas omdat een dierbare ons ontvallen is en gelukkig omdat Ankie een zeer warme persoonlijkheid is, met wie wij graag de droevige en familiare zaken hebben gedeeld. Wij hebben haar ervaren als een sterke rots in de branding, die geordend en ter zake kundig haar werk doet."

Patricia Jamin<

"Kan niet anders zeggen, dat alles waardig, respectvol en met veel warmte door Wilma tot in de puntjes werd geregeld. We mochten alles doen wat we wilden."

Fam. Broer

"Het afscheid van onze moeder is door de begeleiding van Ankie Jochemsz als zeer bijzonder ervaren. We hadden zelf al ideeën over de inhoud en Ankie heeft gezorgd, dat die konden worden uitgevoerd. Zij heeft ons goede tips gegeven om het nog persoonlijker te maken. Ze betrok de kleinkinderen heel goed bij het afscheid en zette net een stapje meer dan ze had moeten doen. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en zijn blij, dat we bij Uitvaartonderneming Teylingen zijn uitgekomen."

Fam. Deerenberg

"We zijn heel fijn begeleid gedurende alle dagen van het overlijden van onze moeder tot en met de crematie. Een week na de crematie hebben we nog een heel fijn bezoek gehad met een evaluatie van het hele gebeuren."

Fam. Witteman

"Betrokkenheid, meedenken, hartelijkheid en perfectie hebben wij ervaren bij deze uitvaart. Het is fijn, dat zij je het vertrouwen geven dat op deze dag alles verloopt zoals afgesproken en zoals het gewenst is. Je kunt het zelf loslaten!"

Fam. Mussert

"Mede dankzij Ankie hebben wij op een hele mooie manier afscheid kunnen nemen van ons dochtertje. Er was veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Tevens veel aandacht voor de details."

Joes en Marjolein

"Door de persoonlijke begeleiding van Wilma konden wij ondanks het verdriet genieten van de dag van de begrafenis. Er werd voor ons gezorgd. Dit werd ervaren door de hele familie."

Fam. De Jong

"Zeer persoonlijke en vriendelijke onderneming, die heel goed luistert naar de wensen van de opdrachtgever en deze ook zodanig uitvoert."

Godelieve