• background

Reviews

Adviserend & Stimulerend

"Wij hebben het contact, de aandacht, de zorg en tevens de begeleiding van onze wensen die vervuld zijn, naar een persoonlijke uitvaart, zeer op prijs gesteld."

Hester Kühn

"Zeer betrokken en altijd te bereiken om vragen te stellen.
Met veel aandacht voor persoonlijke wensen."

R. Berg

"Ankie Jochemsz was voor ons een uitvaartbegeleidster die vanaf het eerste gesprek de sfeer in ons gezin aanvoelde - inclusief de humor - en precies begreep wat voor ons belangrijk was.
Zeer integer heeft zij ons behoed voor onvolkomenheden, vrijgelaten waar dat kon en de goede kant op gemanoeuvreerd waar dat nodig was. Communicatie was fantastisch.
Wij kijken, mede dankzij Ankie, terug op een hel mooi en persoonlijk afscheid van onze vader."

Fam. Schlatmann

"Als je door de omstandigheden bij zo'n uitvaartondernemer terecht komt, heb je een lot uit de loterij. Niets was teveel, ze was er als we belden en had goede ideeën. Ze adviseerde wat we beter wel en niet konden doen i.v.m. het prijskaartje wat er aan vastzat. Ze heeft voor ons een onvergetelijke uitvaart van mijn vrouw verzorgd. Wilma, heel erg bedankt."

Ton en de Kids

"Helaas maar naar omstandigheden gelukkig hebben we meerdere malen met Ankie contact gehad. Helaas omdat een dierbare ons ontvallen is en gelukkig omdat Ankie een zeer warme persoonlijkheid is, met wie wij graag de droevige en familiare zaken hebben gedeeld. Wij hebben haar ervaren als een sterke rots in de branding, die geordend en ter zake kundig haar werk doet."

Patricia Jamin<

"Kan niet anders zeggen, dat alles waardig, respectvol en met veel warmte door Wilma tot in de puntjes werd geregeld. We mochten alles doen wat we wilden."

Fam. Broer

"Het afscheid van onze moeder is door de begeleiding van Ankie Jochemsz als zeer bijzonder ervaren. We hadden zelf al ideeën over de inhoud en Ankie heeft gezorgd, dat die konden worden uitgevoerd. Zij heeft ons goede tips gegeven om het nog persoonlijker te maken. Ze betrok de kleinkinderen heel goed bij het afscheid en zette net een stapje meer dan ze had moeten doen. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en zijn blij, dat we bij Uitvaartonderneming Teylingen zijn uitgekomen."

Fam. Deerenberg

"We zijn heel fijn begeleid gedurende alle dagen van het overlijden van onze moeder tot en met de crematie. Een week na de crematie hebben we nog een heel fijn bezoek gehad met een evaluatie van het hele gebeuren."

Fam. Witteman

"Betrokkenheid, meedenken, hartelijkheid en perfectie hebben wij ervaren bij deze uitvaart. Het is fijn, dat zij je het vertrouwen geven dat op deze dag alles verloopt zoals afgesproken en zoals het gewenst is. Je kunt het zelf loslaten!"

Fam. Mussert

"Mede dankzij Ankie hebben wij op een hele mooie manier afscheid kunnen nemen van ons dochtertje. Er was veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Tevens veel aandacht voor de details."

Joes en Marjolein

"Door de persoonlijke begeleiding van Wilma konden wij ondanks het verdriet genieten van de dag van de begrafenis. Er werd voor ons gezorgd. Dit werd ervaren door de hele familie."

Fam. De Jong

"Zeer persoonlijke en vriendelijke onderneming, die heel goed luistert naar de wensen van de opdrachtgever en deze ook zodanig uitvoert."

Godelieve